ansambel, orkester, zbor

GLASBENE SKUPINE, ANSAMBLI, ZBORI, ORKESTRI

Poleg dela s posameznimi glasbeniki delamo seveda tudi z glasbenimi skupinami. Mogoče čutite, da se sicer dobro razumete, vendar pri igranju nekako ne uspete ustvariti pristne povezanosti in začutiti drug drugega. Imate občutek, da ste le skupina posameznikov, ki skupaj igra vsak zase, v svojem svetu, niste pa team, kjer vsak dodaja svoj delež celotni, skupni in enotni zvočni podobi skupine?

Z metodami coachinga vas bomo podprli v prizadevanju, da se člani skupine povežete med seboj in postanete team.

  • Kot team boste zadihali skupaj in postali enoten živ organizem
  • Kot team boste v primerjavi s skupino posameznikov dosegli višjo raven ustvarjanja glasbe
  • Znotraj skupine se boste začutili in tesneje povezali tudi na čustvenem področju ter izboljšali medsebojne odnose – to se bo odražalo na vaši povezanosti na odru
  • Ustvarjeno energijo boste sposobni prosto deliti s publiko, z njo se boste povezali na višjem nivoju. Publika bo vašo energijo in povezanost znotraj skupine ter pristno izražanje samega sebe skozi glasbo vzljubila.

Menite, da se splača? Če želite maksimalno uživati med nastopanjem in tudi na vajah v boljših medosebnih odnosih znotraj ansambla ali benda, je to prava pot. Mar ne bi bilo škoda po vseh letih vlaganja časa, energije in denarja v glasbo, da je ne bi v polnosti izkoristili tudi z maksimalnim uživanjem na nastopih? 😉

Ljudje nismo le “pametna” bitja, temveč tudi socialna in duhovna bitja. Glasba je izredno lep primer, kako se ljudje med seboj duhovno povežemo. Zakaj se ne bi povezali med seboj tudi soustvarjalci glasbe?