Kako bo potekal program

Z vsakim glasbenikom delam individualno. Zakaj?

Vsak glasbenik je unikaten. Vsakdo ima le sebi lastno preteklost, izkušnje (tako dobre kot neprijetne) ter znanja. Z individualnim pristopom se lahko tako povsem posvetim tistim potrebam glasbenika, ki jih izrazi v točno tistem trenutku. Tako lahko sooblikujeva točno takšne rešitve, ki mu najbolj ustrezajo. Namreč enaka rešitev za enak problem ni enako učinkovita za vse glasbenike. Z drugim glasbenikom bi zato za enak problem poiskala takšno rešitev, ki bi bila zanj najbolj primerna, prvemu pa morebiti sploh ne bi ustrezala.

Zato delam z vsakim glasbenikom posebej in se vsakemu lahko popolnoma posvetim.

Program je sestavljen iz 8 sklopov – modulov. Na vsakem modulu z glasbenikom obravnavava določeno področje glasbenega ustvarjanja in iščeva optimalne rešitve na izzive na tem področju. Področje oblikujeva tako, da bo glasbeniku kar najbolj koristno pri doseganju želene kvalitete nastopanja ter mu bo v veselje in zadovoljstvo.

Vsakemu sklopu nameniva eno srečanje v približnem obsegu 90 minut. Vsako srečanje poteka po metodi coachinga in svetovanja. Glasbeniku svetujem z uporabo določenih tehnik, ki so mu v pomoč pri njegovih izzivih, do samega bistva izzivov in do odkrivanja le teh pa prihajava s pomočjo coaching pristopa – s postavljanjem ustreznih vprašanj glede izzivov, s katerimi se glasbenik trenutno spoprijema.

Vsakemu glasbeniku, ki se odloči za ta celovit program, brezplačno podarim še 9. sklop – integracijo in združevanje spoznanj iz vseh predhodnih sklopov v način življenja, ki bo za glasbenika kar najbolj izpolnjujoč in osrečujoč.

Srečanja potekajo v živo ali po skypeu/telefonu, odvisno od dogovora, glasbenikovih potreb in obravnavane tematike.