Stopi v harmonijo

Želite v izvajanju glasbe in nastopanju še bolj uživati in blesteti?

Potem je ta program za vas!

Stopi v harmonijo!

Preoblikovali bomo vaš pogled in odnos do glasbene dejavnosti v smer, ki omogoča še kvalitetnejšo pripravo (vajo), strast do glasbe, samozavest in veselje do nastopanja. Pri nastopanju boste še krepili topel stik in tesno povezanost s publiko.

ZAKAJ TA CELOVIT PROGRAM?

Praktično vsak od nas je šel skozi glasbeno izobraževanje z željo vseh okrog nas – učiteljev in staršev, da bi igrali in nastopali kar najbolje. Seveda so to povsem dobronamerne želje, osnovane na skrbi za naš razvoj v še boljšega, uspešnejšega glasbenika.

Posledice takšnih želja pa niso bile dobrodejne. Z visokimi pričakovanji vseh okrog nas smo v želji, da jim ustrežemo, razvili nerealno visoka pričakovanja do nas samih in željo po popolnem nastopanju – perfekcionizmu, ki ga je praktično nemogoče doseči.

 Več...

KOMU JE PROGRAM NAMENJEN?

Ta program je ključ do rešitve za vas, v kolikor:

 • čutite, da se v vas skriva večji glasbeni potencial, kot ga uspete izraziti na nastopu.
 • se vam v glavi nenehno oglaša negativni glasek, ki vam ne zaupa, da ste zmožni odličnega nastopa.
 • Bi se radi spet zabavali ob ustvarjanju glasbe, v njej uživali, to pozitivno energijo pa prosto delili s svojimi poslušalci.

Več...

KAJ PRIDOBITE S PROGRAMOM?

S programom:

 • ustvarite zdrava pričakovanja glede nastopanja
 • ustvarite ustrezne navade za kvalitetno tehnično in psihično pripravo na nastop
 • zmanjšate ali odpravite neprijetne spomine ali občutke na pretekle neuspele nastope
 • spoznate metode in tehnike, s katerimi:

       : se boste uspešno spoprijeli s tremo

 Več...

KAKO BO POTEKAL PROGRAM

Z vsakim glasbenikom delam individualno. Zakaj?

Vsak glasbenik je unikaten. Vsakdo ima le sebi lastno preteklost, izkušnje (tako dobre kot neprijetne) ter znanja. Z individualnim pristopom se lahko tako povsem posvetim tistim potrebam glasbenika, ki jih izrazi v točno tistem trenutku. Tako lahko sooblikujeva točno takšne rešitve, ki mu najbolj ustrezajo. Namreč enaka rešitev za enak problem ni enako učinkovita za vse glasbenike. Z drugim glasbenikom bi zato za enak problem poiskala takšno rešitev, ki bi bila zanj najbolj primerna, prvemu pa morebiti sploh ne bi ustrezala.

Zato delam z vsakim glasbenikom posebej in se vsakemu lahko popolnoma posvetim.

Program je sestavljen iz 8 sklopov – modulov.

Na vsakem modulu z glasbenikom obravnavava določeno področje glasbenega ustvarjanja in iščeva optimalne rešitve na izzive na tem področju. Področje oblikujeva tako, da bo glasbeniku kar najbolj koristno pri doseganju želene kvalitete nastopanja ter mu bo v veselje in zadovoljstvo.

Vsakemu sklopu nameniva eno srečanje v približnem obsegu 90 minut. Vsako srečanje poteka po metodi coachinga in svetovanja. Glasbeniku svetujem z uporabo določenih tehnik, ki so mu v pomoč pri njegovih izzivih, do samega bistva izzivov in do odkrivanja le teh pa prihajava s pomočjo coaching pristopa – s postavljanjem ustreznih vprašanj glede izzivov, s katerimi se glasbenik trenutno spoprijema.

Vsakemu glasbeniku, ki se odloči za ta celovit program, brezplačno podarim še 9. sklop – integracijo in združevanje spoznanj iz vseh predhodnih sklopov v način življenja, ki bo za glasbenika kar najbolj izpolnjujoč in osrečujoč.

Srečanja potekajo v živo ali po skypeu/telefonu, odvisno od dogovora, glasbenikovih potreb in obravnavane tematike.

STOPI V HARMONIJO!

PROGRAMSKI MODULI

Predstavljam vam 8 programskih modulov in še bonusni 9. modul, katerega prejmejo vsi, ki se odločijo za celoten program.

Podrobnejše informacije o modulih prejmete s klikom na to povezavo

1.poslanstvo in identiteta 2-citat
 1. KDO STE IN ZAKAJ STE, KAR STE?

Zakaj ste postali glasbenik in kaj vam to pomeni? Raziskovali bomo višji namen vaše glasbene dejavnosti in kdo pravzaprav ste kot glasbenik.

2. vrednote in prepričanja 2-citat
 1. KAKO VIDITE GLASBENI SVET?

Kaj nam je pomembno v vlogi glasbenika in pri nastopanju? Podrobneje si bomo pogledali, katerim prepričanjem sledimo in kaj verjamemo o sebi, drugih, glasbi in nastopanju.

3. strategije 2-citat
 1. STRATEGIJE, KAKO USPETI

Kako lahko kot glasbenik dosežete takšno vizijo sebe kot glasbenika, kot si želite? Seznanili se bomo s tehnikami postavljanja in doseganja ciljev.

Father's and son's hands holding green growing plant over nature background. New life, spring and ecology concept
 1. KJE IN KAJ BOSTE POČELI, DA BOSTE USPEŠNI?

Katere dejavnosti boste vzpostavili, da boste dosegli cilje? Spoznali bomo, kakšno okolje moramo oblikovati okrog nas, da bo čim bolj podpiralo naše dejavnosti in s tem doseganje ciljev – postati takšen glasbenik, kot želimo.

5. sprostitev 2-citat
 1. SPROSTITE TELO IN UMIRITE UM

Kateri je najpomembnejši vzrok naše nezmožnosti, da bi nastopili tako dobro, kot znamo? Negativni glas v glavi, ki ne zaupa našemu znanju. Naučili se bomo sprostiti in utišati negativni glas, ter ga spremeniti v glas, ki nas podpira.

6. visualization 2-citat
 1. ZAMISLITE SI POPOLN NASTOP

Katero orodje je stalnica uspešnih športnikov?  Vizualizacija popolnega nastopa.  To bo tudi vaše orodje. Z vizualizacijo se naravnamo na takšen nastop, kot ga želimo in si ne dopustimo, da bi šlo kako drugače kot le najboljše.

7. miselna naravnanost 2-citat
 1. STOPITE V STANJE ODLIČNOSTI

Kako se navzeti točno takšnega razpoloženja, v katerem bomo imeli najboljše možnosti za izvedbo odličnega nastopa? Imamo kar nekaj orodij, s katerimi bomo razpoloženje prevzeli v svoje roke.

8. napake 2-citat
 1. NAPAKE, NAPAKE, NAPAKE

Mati vseh strahov pred nastopanjem – napake. Spoznali bomo njihovo pravo naravo in namen, ter preizkušali, kako se nanje kar najbolje odzvati.

9. integracija 2-citat
 1. ZAŽIVIMO SPOZNANJA - BONUS MODUL!

Kako bomo vse, kar smo spoznali v dosedanjih sklopih, povezali v smiselno celoto in oblikovali način glasbenega življenja, ki vam najbolj ustreza? Zaključni korak bomo zagotovo storili v živo :)